Luisterkindafstemming

dsc_0203-luisterkind

Een luisterkindafstemming laat aan de ouders zien dat een kind een groot gevoelsleven heeft en een sterk ontwikkelde ziel, die zich aan de ouders wil laten zien.

In de afstemming vindt ongefilterde communicatie plaats die eerlijk, pijnlijk en confronterend kan zijn maar altijd verhelderend is en bedoeld om verder te komen.

Een luisterkindafstemming gaat via een foto van je kind. Door op de foto in te tunen en bewust contact te maken met het kind wordt een telepathische verbinding tussen mij en het kind tot stand gebracht.

In die verbinding kan er een gesprek plaatsvinden, zie ik beelden van de huidige situaties, vroeger en eerdere levenservaringen. Je kind laat dingen zien, vertelt en legt uit. Ik word meegenomen in de belevingswereld van je kind.

Doordat deze communicatie over de grenzen van tijd en ruimte heen gaat kan er op vele vlakken heling plaatsvinden. Doordat je kind zich gezien voelt, ruimte krijgt om zijn of haar kant van het verhaal te vertellen en in haar behoeftes wordt gekend, komt wat vast zit in beweging en lossen problemen op. Issues die in vorige levens worden opgelost hebben ook een effect op de huidige situatie van je kind in dit leven.

Los van deze energetische heling geeft het kind ook vaak duidelijke aanwijzingen wat het van jou als ouder(s) verlangt.

De afstemmingen die ik doe zijn niet alleen bedoeld voor kinderen maar geven ook ruimte aan de ongehoorde stemmen van volwassenen, overledenen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen in coma en ongeboren kinderen.

Luisterkindafstemming aanvragen.

  • Je vraagt per mail of telefonisch een afstemming aan.
  • Ik mail je de benodigde documenten waarin je alle informatie vindt rondom de aanvraag. Hierin staat beschreven hoe het gehele proces verloopt. Via deze formulieren geef je ook de informatie die ik nodig heb om de afstemming uit te kunnen voeren.
  • Ik plan de afstemming in en mail je uiterlijk binnen twee weken het volledige verslag van de afstemming.
  • Het effect van de afstemming kan heel direct zijn. Doordat er ruimte is voor wat het kind te zeggen heeft is een deel van de heling al gebeurd of geactiveerd. Dat betekent dat je al snel na de afstemming een verandering in het gedrag van je kind kunt opmerken.
  • De luisterkindafstemming kost €62,50.

 

Logo Luisterkind werkers